Over het huis en Over ons
Filosofie achter onze Casa el Cardo Morado

Casa de Papel/Huis van papier

T-Shirt € 19,50         Olijfolie (10cc) € 7,50          Rugzakje € 5,--

                            Sleutelhanger (mdf) € 3,50

(prijzen zijn exclusief verzendkosten)

Wij verkopen nu onze eigen t-shirts, rugzakjes, sleutelhangers en eigen geperste olijfolie van onze olijfbomen met een knipoog naar ons papieren huis. In het Spaans Casa de Papel.

Bekend van Ik Vertrek....

Bestellen kan via email of via WhatsApp

Olijfolie kan besteld worden in Nederland bij www.selnature.com


Wij zijn David en Gine Shearlaw, al samen sinds oktober 1994 en 20 jaar getrouwd. Sinds 5 februari 2019 wonen wij in dit prachtige huis in Aspe.


Waarom willen we dit beginnen en waarom in Spanje? 

In 1995 hebben wij een jaar in Nieuw-Zeeland gewoond, zijn in Schotland (David's geboorteland) op zoek geweest naar een Casa Rural, maar het weer hield ons tegen. Daarna zijn wij  bijna onze eigen hardloopwinkel gestart, maar een onderbuikgevoel zei dit niet te doen. En dat gevoel was goed. Een jaar later kreeg David een acute hernia waaraan hij ook geopereerd is en ik kreeg ook in dat zelfde jaar (2017) de diagnose borstkanker. Tja en toen stond ons leven op zijn kop.

Want dan ga je echt even heel goed nadenken wat belangrijk is in het leven en wat je nog allemaal wilt doen. We wilden naar een warm land en een B&B beginnen, maar niet te ver van onze familie, want ik wil dat mijn ouders in een paar uur bij mij kunnen zijn of andersom. Spanje was snel beslist. Vorig jaar zijn wij 3 weken op zoek geweest naar een geschikte plek in Andalusië, maar vonden niet wat wij zochten. In november kwam dit huis op ons pad in de Costa Blanca, zondags gevlogen en dinsdags gekocht. Dit is precies wat wij zochten en op een prachtige plek.

Waarom een B&B dan? Wij vinden het leuk om mensen een heerlijke vakantie tijd te geven in een mooie kamer met de luxe van thuis en de avontuurlijke POD's ook voorzien van alle luxe. Een leuke omgeving met lekker eten, een drankje, een duik in het zwembad en natuurlijk bijna altijd goed weer.

Want wie wil er nou niet in de watten gelegd worden? Nou dat kan dus bij ons!