Accommodaties

Tiny POD
Tiny POD

2 personen

De POD (3x3) moet je een keer geprobeerd hebben. Pods zijn unieke houten accommodaties naar Engels ontwerp, die in alle seizoenen een knus en warm verblijf bieden in combinatie met het actieve buitenleven. De Tiny POD heeft een 2-persoons bed (140-200) en elektriciteit. De POD heeft een geluidloze plafondventilator die koelte geeft in de zomer en warmte in de winter. We hebben een luxe buitenbadkamer met badmeubel, toilet, föhn en inloopdouche. Koffie- en thee faciliteiten aanwezig in onze honestybar.

Grote POD
Grote POD

2 - 3 personen

De POD (3x6) moet je een keer geprobeerd hebben. Pods zijn unieke houten accommodaties naar Engels ontwerp, die in alle seizoenen een knus en warm verblijf bieden in combinatie met het actieve buitenleven. De grote POD heeft een tweepersoonsbed (180-200), een (slaap)bank, ladenkast en elektriciteit. De POD heeft een geluidloze plafondventilator die koelte geeft in de zomer en warmte in de winter. We hebben een luxe buitenbadkamer met badmeubel, toilet, föhn en inloopdouche. Koffie- en thee faciliteiten aanwezig in onze honestybar.

Guestroom
Guestroom

2 - 5 personen

Een luxe kamer (30 m2), met een woon/slaapkamer met een bed (150x190), zitgelegenheid en 1-persoons (slaap)bank, een grote slaapkamer met een tweepersoons bed (180x200) en een ensuite badkamer met douche, toilet, badmeubel en föhn. De slaapkamer heeft een geluidloze plafondventilator die koelte geeft in de zomer en warmte in de winter. Heeft een eigen privé ingang en koffie- en thee faciliteiten aanwezig in onze honestybar.